+420 601 001 204

NA ČEPU

Najdete u nás zajímavé pivní speciály. Nabídka je různorodá a stále ji obměňujeme.

Aktuální nabídka se může lišit.

Spolupracujeme

Spolupracujeme s výjimečnými pivovary z celé republiky.

Pivovar Kocour

Varnsdorfský pivovar Kocour byl jedním z průkopníků nového pohledu na pivo a pivovarnictví v Čechách. Ukázal domácímu konzervativnímu pivaři, že pivo nerovná se jen chlazená desítka v lednici. Pivo je víc než český ležák, báječně se skloubí s gastronomií a dá se pít podle ročního období nebo nálady. Proto nabízíme pestrou paletu pivních speciálů, sahající od tradičních ležáků až po nejrůznější svrchně kvašené speciály, které se snažíme neustále zdokonalovat.



Pivovar Buchťák

Když jsme si kladli otázku, kde bychom mohli realizovat náš nový pivovar, jediné místo které splňovalo naše podmínky, bylo u dálnice v Olomouci Nemilanech. Víme, že je to zvláštní nápad „pivovar u dálnice“ ale jak říká klasik – proč ne?! Tak jsme neváhali a barák koupili (hlavně žádní sousedé!!!, kolegové z oboru budou vědět, o čem je řeč). První stavební úpravy jsme započali před dvěma lety.

22. 2. 2020 jsme zahájili provoz Pivovaru Buchťák. Naše piva vaříme z vody, humnových sladů, chmele a pivovarských kvasnic. Snažíme se o to, abychom podporovali regionální dodavatele surovin, protože sami jsme jedním z nich. Ve vaření piva chceme experimentovat a proto po celý rok můžete od nás čekat nové pivní styly, o kterých Vás budeme rádi informovat.

Pivovar Medojed

Pivovar Medojed vznikl v roce 2018, od prvního nápadu až k otevření pivovaru vedla dlouhá a strnitá cesta. V prosinci 2018 jsme však uvařili náš první ležák. Vaříme piva nefiltrovaná a nepasterizovaná, za použití těch nejkvalitnější suroviny. Pivo je bez jakýchkoliv konzervantů či dalších přídatných surovin.

Pivovar sídlí v samém centru Krásného Pole, v prostorech pod obecním obchodem, kde se v minulosti nacházelo řeznictví. K pivovaru náleží také společenské prostory pro 25 lidí ve kterých se mohou konat degustace, oslavy, soutěže či jiné společenské akce.

Pivovar Baraba

V časech dávno minulých vyráželi barabové každý den odvést svůj kus hrdé a nebezpečné práce. Stavěli železnice, razili tunely, žili mezi kamením, pražci a ocelí. Po celodenní dřině jim pořádnou žízeň mohla zahnat jenom jediná věc. Pěnivý, hořký a jantarově vydatný půllitr.

Barabové odváděli dobře svou práci, práci, na kterou si nikdo jiný netroufnul a nikdo jiný ji za ně neudělal. Proráželi zemi i skálu, čelili nebezpečí a vzdorovali nástrahám. Dřina to byla těžká a hrubá, ale vyžadovala také dovednosti a zkušenosti. Právem byli na svůj cech hrdí, vysoká byla stavovská čest barabů.

Pivo BARABA je stejné jako ti, podle kterých dostalo název. Je naše a naše zůstane. Je živé, vaříme ho u nás, z pramenité vody, moravského sladu, českého chmele a jemných pivovarských kvasnic. Nikoho odjinud k tomu nepotřebujeme. Stojí za ním poctivá práce, znalosti, zkušenosti a láska k řemeslu. Pivo BARABA má přirozenou sílu a zanechá dojem.

Pivovar Ogar